Dnevni horoskop za 22. oktobar: Jarac treba da bude oprezan, jednom znaku stiže prošlost, a ovo vas čeka
Foto: Buradaki Alamy Alamy Profimedia

pogledajte

Dnevni horoskop za 22. oktobar: Jarac treba da bude oprezan, jednom znaku stiže prošlost, a ovo vas čeka

Dnevni horoskop za 22. oktobar 2024. - posao, ljubav i zdravlje.

Objavljeno:

Dnevni horoskop za 22. oktobar 2024.

OVAN

Današnji dan donosi vam mir i priliku da se posvetite sebi. Na poslu sve teče bez problema, a popodne ćete uživati u opuštajućem vremenu s voljenima. Iskoristite ovaj dan za odmor i regeneraciju.

BIK

Zvezde najavljuju neplanirano putovanje, možda samo kratak odlazak u drugi grad. Ova promena će vam prijati, jer je važno da povremeno izađete iz rutine i radite nešto spontano.

Retrogradni Merkur, Planete, Astrologija, planeta, Horoskop
foto: Buradaki Alamy Alamy Profimedia

BLIZANCI

Spremni ste da se distancirate od onih koji vas ne podržavaju. Odluka da pročistite krug prijatelja doneće osećaj olakšanja i omogućiti vam da se fokusirate na ljude koji vas istinski podržavaju.

RAK

Pred vama su velike promene. Možda želite novi posao ili razmišljate o preseljenju? Najvažnije je da pratite ono što vas čini srećnim, bez obzira na potencijalne prepreke.

LAV

Suočavate se sa važnim ličnim izborom. Prošlost vas stiže, ali sadašnjost vam daje novu priliku. Pre nego što reagujete, dobro promislite o svojim osećanjima i šta zaista želite.

DEVICA

Mogući su sukobi na ličnom planu, bilo sa porodicom ili partnerom. Pokušajte da saslušate drugu stranu, jer možda niste u pravu u svemu.

Horoskop
foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

VAGA

Neke greške iz prošlosti bi mogle da isplivaju na površinu. Ako znate da ste pogrešili, bolje je da se unapred izvinite i izbegnete neprijatne situacije.

ŠKORPIJA

U trenucima kada vam sve ide od ruke, pazite da ne odgurnete ljude koji su vam bili podrška. Važno je da cenite one koji su bili uz vas, kako ne biste ostali sami kada vam budu najpotrebniji.

STRELAC

Pripremite se za talas iznenađenja. Neko želi da vam priredi poseban trenutak, pa očekujte dan pun pozitivnih dešavanja i lepih iznenađenja.

JARAC

Budite oprezni i ne forsirajte sreću. Iako vam trenutno sve ide po planu, važno je da ne pregazite druge u svom nastojanju da se dokažete, jer se situacija može brzo promeniti.

Retrogradni Merkur, Merkur, Planete, Astrologija, planeta, Horoskop
foto: Evgeniy Alyoshin Alamy Alamy Profimedia

VODOLIJA

Napokon ste postigli unutrašnji mir. Nakon perioda stresa i napetosti, stvari su se posložile kako ste želeli. Sada je vreme da uživate u svom uspehu i živite punim plućima.

RIBE

Danas ćete dobiti važan odgovor koji ste dugo čekali. Bilo da je u pitanju posao ili porodična stvar, ova vest će vam doneti olakšanje i otvoriti nove mogućnosti.

Bonus video:

01:36

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

(Espreso/Lepa i srećna/Jasmina Glišić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.